Over ons

Zoedt is een jong merk in woondecoratie en stationary. Zoedt is dol op mooie teksten en grafische designs en zet ze overal op. Op kussens, kaarten, hout, posters, canvassen en muurstickers. De stijl van Zoedt is basic, eigenzinnig en met lef!

Kenmerkend voor Zoedt: hoge kwaliteit & origineel
 
Zoedt werkt alleen samen met enthousiaste Nederlandse vakmensen die houden van hun product en hun vak verstaan. De producten zijn door Zoedt ontworpen en veelal handgemaakt. Zoedt brengt regelmatig nieuwe collecties uit.

Doelgroep Zoedt richt zich op de jonge, werkende vrouw (25-55 jaar) die een druk leven heeft en veel ballen in de lucht houdt. De teksten van Zoedt zijn zelfbewuste en positieve teksten waar je vrolijk van wordt. Zoedt geeft je een glimlach met een knipoog. Wil jij ook Zoedt verkopen in je winkel?
Registreer je op deze site, na goedkeuring ontvang je meer informatie.

Over Zoedt
De vrouwen achter Zoedt zijn Cindy Noordman (35 jaar) en Ellen Modderkolk (45 jaar). Ze zijn geboren in dezelfde plaats, beoefenden dezelfde sport en volgden de dezelfde HBO-opleiding, maar vanwege het leeftijdsverschil hadden de dames niet zoveel contact. Pas toen ze collega’s werden en gingen samenwerken, merkten ze hoe goed ze elkaar aanvullen. Beide moeders starten naast hun baan met eigen internetondernemingen. Al gauw borrelden ze van de ideeën. Vanuit hun creativiteit en ondernemerschap ontstond het idee om samen een eigen lijn voor woondecoratie op te zetten. In 2013 werd die wens werkelijkheid en was de eerste collectie van Zoedt een feit! 

Contactgegevens 

0529 - 851872 Cindy
038 - 4233451 Ellen

Mochten we er niet zijn, spreek dan een boodschap in of mail ons op info@zoedt.nl. Je hoort snel van ons.